Anul acesta, pe 5 Octombrie, am sarbatorit 13 ani de Octagon.  Si multi inainte ne dorim!

Si pentru ca am vrut sa marcam evenimentul, ne-am reunit vineri seara, in cadrul unei petreceri organizate cu suflet, tort, muzica live, rose si voie buna la un restaurant din nordul Capitalei, de catre colegele noastre.

Pentru noi a fost un prilej sa ne intalnim cu totii, vechi si noi Octagon, tineri si seniori, sediu si santiere, actuali si fosti, sa-i cunoastem pe cei nou- veniti in familia Octagon, dar si sa-i reintalnim pe cei fosti, asa cum o facem in fiecare an, de 13 ani incoace.

Am marcat faptul ca, pe final de an 2018, Octagon Contracting and Engineering reuneste 165 de angajati, de toate varstele, cu pregatire diversa si ramane, prin perseverenta, vointa, valoare adaugata, profesionalism si oameni, una dintre cele mai frumoase echipe din piata constructiilor, asa cum afirma inclusiv cei plecati din Octagon. Si uneori, reintorsi. 😊

Anul 2018 n-a fost unul usor, insa Octagon Contracting and Engineering a reusit sa-si intareasca pozitia pe piata constructiilor, o piata in permanenta dinamica, ca antreprenor general, semnand contracte de antrepriza generala si avand ca obiect: livrarea la cheie a proiectului BABA NOVAC RESIDENCES, extinderea si consolidarea cladirii de birouri existente si construirea unei cladiri noi ZONE 313, Barbu Vacarescu, dar si parcarea cladirii Ana Tower, 3S+ P.

In tot acest interval, OCTAGON a continuat sa-si consolideze pozitia de antreprenor de lucrari geotehnice in tara, finalizand proiecte emblematice pentru Bucuresti, cum sunt: lucrari de Antrepriza Generala  Parcare Subterana 3S+P Ana Tower, executia la cheie a proiectului constand in lucrari de infrasructira , suprastructura, aritectura, instalatii electrice, instalatii gaze naturale, HVAC, sanitare si stingere a incendiilor, asigurarea tuturor cerintelor si a documentatiilor necesare pentru obtinerea certificarii LEED Platinum,  lucrari de executie pereti mulati si excavari pentru proiectele TIMPURI NOI SQUARE, fundatii speciale si pereti mulati ANA TOWER OFFICES si TIRIAC TOWER, lucrari geotehnice imobil birouri BUSINESS GARDEN BUCHAREST si BRIDEGE 3, lucrari de proiectare si executie fundatii speciale pentru incineratorul GLINA II, cu Suez International.

Pe langa toate aceste proiecte, OCTAGON ramane un participant activ al evenimentelor din piata constructiilor, fiind prezent la ConstructFEST 2018, in calitate de sponsor, in cadrul DEVO 2018, in luna Octombrie 2018 si co-organizator al celui mai interesant eveniment al anului in constructii, alaturi de Camera de Comert Bilaterala Eleno- Romana, ARACO si PSC, Forum Constructori 2018, care a avut loc in data de 21 Noiembrie, 2018.

Cu toate provocarile anului 2018, care s-a dovedit a fi plin de obstacole, dar si de realizari, echipa Octagon a dovedit ca poate mentine cele mai inalte standarde de calitate, ca poate livra in timp util si buget dat ceea ce isi propune si promite, cu satisfactia clientilor, iar toate proiectele in care a fost implicata sunt emblematice si devin puncta de referinta in Bucurestiul anilor urmatori.

Dupa 13 ani de activitate sustinuta, nu ne oprim aici si continuam sa ne intarim pozitia cu proiecte noi, parte din ele fiind deja contractate si urmand a fi livrate in cursul anului urmator. Dar despre acest lucru, vorbim la anul, dupa 14 ani de Octagon in Romania. 😊

Pana atunci, sa ne bucuram de tot ceea ce a adus anul acesta, de oamenii pe care avem prilejul sa-i intalnim zi de zi, datorita muncii noastre, iar la anul sa sarbatorim din nou.

Si pentru ca less is more, mai jos, seara petrecerii de vineri, in imagini.

Singurul dress- code cerut a fost zambetul, iar ca atmosfera generala, bucuria ca ne aflam acolo, cu totii. Restul este OCTAGON.

Cheers, happy 13 Octagon!

See you next year!

oct
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search