Contractul de antrepriză generală se încheie între un antreprenor general și clientul său. Conform contractului, antreprenorul își asumă responsabilitatea pentru furnizarea tuturor materialelor, a forței de muncă, a echipamentelor și a serviciilor necesare pentru construcția proiectului, obținerea autorizațiilor de construcție și dirijarea pesonalului si a activității pe șantier, astfel încat proiectul să fie livrat în termenul și în bugetul agreat.

Un antreprenor general contractează la rândul său subcontractori pentru lucrările pentru execuția cărora nu deține experiența sau resursele necesare. Antrepriza generală este întâlnită frecvent în practica de construcții.

În calitate de antreprenor general OCTAGON își asumă responsabilitatea pentru furnizarea tuturor materialelor, a forței de muncă, a echipamentelor și a serviciilor necesare pentru construcția proiectelor pentru care este contractat, precum și dirijarea pesonalului și a activității pe șantier, astfel încât proiectul să fie livrat în termenul și în bugetul agreat.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search