Proiectele pe care le-am construit de-a lungul anilor ne-au demonstrat ca oamenii sunt cea mai importanta resursa a noastra. Angajatii nostri sunt specializati in diverse segmente din domeniul constructiilor si fiecare dintre ei are un rol determinant in succesul companiei.

Pentru că ne valorizăm resursele umane ne concentrăm pe crearea unui mediu de lucru armonios, bazat pe respect și etică, un mediu care încurajează evoluția profesională și personală.

Apreciem și îmbrățișăm diversitatea culturală, socială, etnică, de gen și de vârstă, pentru că generează perspective diferite care ne ajută sa ne extindem orizonturile.

De-a lungul anilor, numărul de angajați a crescut în mod constant, iar mobilitatea este redusă. Acest raport reflectă dezvoltarea sustenabilă a companiei și nivelul de satisfacție  și de loialitate a angajaților noștri.

Dacă doriți să lucrați în cadrul unora dintre cele mai interesante și dinamice proiecte de construcții din țară și din străinătate, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră pe adresa de e-mail office@octagon.com.ro.

Recrutăm pentru ocuparea următoarelor poziții

Inginer contractare

Descriere job

  • Elaborează și/ sau amendează termenii și conditiile contractuale pentru proiectele companiei, menținând corespondența pe parcursul negocierii contractului;
  • Menține baza de date contractuală a companiei în format electronic;
  • Negociază termini și condiții din contracte de antrepriză și contracte de subantrepriză asigurând respectarea condițiilor legale, documentând și agreând de asemenea orice schimbare sau amendament, care pot surveni în timpul implementării contractului sau al execuției proiectului.
  • Realizează diverse activități de redactare: scrisori, contracte, rapoarte, traduceri, baze de date și alte material;
  • Stabilește, menține, procesează și actualizează dosare, certificate și alte documente contractuale;
  • Menține corespondența contractuală cu Angajatorii, Subcontractorii și/sau furnizorii de diverse servicii/ materiale de construcție ;
  • Actualizează baza de date cu informații despre contractele în derulare și finalizate și documente relevante (precum garanții de bună performanță, etc)
  • Identifică probleme cheie din contracte și determină cea mai potrivită interpretare pentru o abordare proactivă a managementului solicitărilor (începând din faza de preconstrucție până la livrarea cu succes a proiectului).

Aplicați pentru această poziție

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Postul pentru care aplicați (obligatoriu)

Subiectul

Scrisoare de inteție

Curriculum Vitae

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search