OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING este un jucător puternic pe piața construcțiilor din România, cu o experiență de 12 ani. În 2005, o echipă restrânsă, dar entuziastă, formată din specialiști cu o experiență bogată în domeniul construcțiilor a pus bazele companiei, într-o perioadă marcată de o dezvoltare rapidă a pieței construcțiilor. OCTAGON a avut încă de la început o activitate intensă, materializată într-un număr mare de proiecte de construcție.

Astăzi, echipa OCTAGON include 116 angajați și este implicată în execuția proiectelor din sectoare diverse: birouri, rezidențial, retail, infrastructură rutieră. Obiectivul nostru principal este acela de a construi proiecte care îmbunătățesc mediul de lucru și calitatea vieții utilizatorilor lor. Gândirea inovativă, competența, spiritul de parteneriat și menținerea transparenței sunt atribute care caracterizează activitatea companiei OCTAGON.

După 12 ani de realizari, provocări, obstacole și multă muncă, OCTAGON este un antreprenor recunoscut pe piața construcțiilor pentru calitatea lucrărilor executate și pentru abilitatea de a livra proiecte complexe respectând termenele și bugetele agreate. Avem planuri ambițioase pentru viitor și ne ghidăm dupa deviza cu care am pornit la drum: “The sky is the limit!”

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search