OCTAGON este rezultatul eforturilor noastre constante, al muncii susținute și al reputației construite de-a lungul anilor.

Misiunea noastră este de a asigura servicii la un nivel înalt de calitate și de a promova excelența în executarea proiectelor contractate.

Obiectivele noastre sunt de a crea valoare pentru acționari, de a satisface solicitările clienților și de a sprijini evoluția profesională a angajaților noștri.

Valorile ce compun filozofia OCTAGON și ne ghidează în toate acțiunile întreprinse sunt:

  • Orientarea către client – Clientul se află în centrul tuturor eforturilor noastre.
  • Oamenii – Angajații noștri sunt cea mai valoroasă resursă pe care o deținem și facem tot posibilul pentru a le asigura pregătirea și condițiile necesare pentru evolutia lor profesională.
  • Inovarea – Apreciem ideile noi și creativitatea în găsirea și furnizarea unor soluții complexe și complete și încurajăm punerea lor în practică.
  • Integritatea – Suntem onești și etici în relațiile cu partenerii, clienții și angajații noștri. Integritatea se află la baza reputație și comportamentului nostru etic în relațiile de afaceri.
  • Angajamentul – Suntem implicați în munca noastră și ne-am luat angajamentul de a crea viitorul companiei OCTAGON.
  • Respectarea legii – Respectăm și ne supunem legilor, regulilor și regulamentelor care se aplică tuturor sucursalelor companiei noastre, în România și în străinătate.
  • Livrarea calității – Facem toate eforturile pentru a putea oferi servicii, produse și soluții la standarde de calitate superioare.

Concurența eticăOCTAGON nu se angajează în practici comerciale necinstite sau ilegale.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search