Aflat într-un continuu progres pe harta construcţiilor din România, OCTAGON îşi extinde activitatea pe diverse ramuri de interes crucial în ţara noastră, cu precădere în Capitală. De exemplu, zona de Sud-Est a Bucureştiului s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, atât din punct de vedere imobiliar, cât şi arhitectural, fapt pentru care aici se construiesc din ce în ce mai multe complexe de birouri, rezidențiale și comerciale.

De curând, OCTAGON a semnat un contract de antrepriză generală cu SIF 2 Moldova, pentru construirea a 6 blocuri de locuinţe, în zona Baba Novac din Capitală. Investiţia se ridică până la 34 mil. de euro şi termenul de execuţie este de 22 luni, iar potrivit informațiilor oferite de SIF Moldova pentru Ziarul Financiar, proiectul va fi finanţat din surse proprii şi credite bancare.

În cadrul acestui proiect, antreprenorul general este Octagon Contracting & Engineering, iar lucrările se vor desfășura pe un teren cu o suprafaţă de aproximativ 15.000 mp. Baba Novac Residence se va localiza pe terenul fostei fabrici Ţesătoriile Reunite şi va fi proiectat astfel încât va cuprinde aprox. 363 de apartamente, în blocuri cu 8 etaje.

baba-novac-residence

Sursa foto: imobiliare.ro 

20170926_144944

Un alt pilon esenţial din Bucureşti, care se dezvoltă rapid, îl reprezintă centrele comerciale, iar OCTAGON nu întârzie să se implice şi în această ramură. Astfel că, în această toamnă, a semnat un contract de antrepriză generală cu Immochan Imobiliare. Noul proiect va dura până la începutul anului 2018 și va include atât extinderea centrului, cât şi lucrări de reamenajare interioare și exterioare ale magazinului Auchan din Drumul Taberei.

Astfel, aşa cum o demonstrează și portofoliul actual de clienți care au ales să lucreze cu profesioniști– atât din punctul de vedere al materialelor, cât şi al forţei de muncă, logisticii, echipamentelor şi serviciilor – OCTAGON concretizează cele mai bune rezultate. Iar acest fapt este demonstrat de clienţi complecşi, renumiţi şi, nu în cele din urmă, mulţumiţi.

OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING

 Telefon: (+4) 021 232 39 20

Mai multe informatii aici.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search