Pe data de 5 Octombrie 2018, a avut loc la Athene Palace Hilton din Bucuresti prima editie a Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO, eveniment international dedicat marilor dezvoltatori, care abordeaza patru arii tematice: office, retail, industrial-logistic si rezidential.

Forumul si-a propus sa devina, pe de-o parte intalnirea anuala a marilor dezvoltatori din Romania si, pe de alta parte, o platforma de comunicare a proiectelor reprezentative din intreaga lume, proiecte care construiesc comunitati, orase si regiuni. Axa tematica DEVO urmareste evolutia marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate in cadrul Forumului, in trei trepte semnificative: viziune, investitie, dezvoltare.

DEVO a reunit la Bucuresti peste 200 de mari dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, manageri de proiecte si arhitecti si a prezentat proiecte precum:  Openville Timisoara, Apple Park, SUA, Trilogy Limassol Seafront, Cipru, legenda Komendantsky Sankt Petersburg, Rusia, Ulemiste Shopping Center Tallinn, Estonia, Olivia Business Center, Gdnask, Polonia.

Octagon Contracting& Engineering a participat in calitate de invitat in cadrul DEVO 2018, fiind prezent alaturi de alti mari jucatori din piata constructiilor pentru a discuta despre investitii noi, ce urmeaza a fi concretizate in 2019, dar si ce planuri au antreprenorii generali in ceea ce priveste evolutia constructiilor in Romania.

http://devo.com.ro/participanti-ro/

 

devo
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search