OCTAGON CONTRACTING& ENGINEERING a participat si in acest an la Trofeul Calitatii, organizat de catre ARACO, Edtitia XXIII, din data de 7 Decembrie 2018, in cadrul Romexpo.

 Pornind de la radiografia actuala a contextului economic-social care evidentiaza o serie de riscuri si vulnerabilitati pentru sectorul constructiilor din Romania, in an centenar 2018, ARACO propune, alaturi de organizatiile patronale si profesionale relevante din Romania un 2019 impreuna pentru breasla constructorilor.

Aceasta trebuie sa-si asume masurile discutate in cadrul conferintei si sa-si joace rolul de sector de importanta nationala strategica si sa inceapa sa aigure o dezvoltare necesara, sustenabila si coerenta a tuturor infrastructurilor din tara.

Octagon a participat si de aceasta data, alaturi de ceilalti antrepenori generali in cadrul evenimentului, moderat de presedintele ARACO, Laurentiu Plosceanu si vice-presedintele Valentin Stoica la discutiile si directiile de actiune strategica ale ARACO pentru perioada urmatoare. Printre invitati s-au numarat: Tracon, Hidroconstructia SA, ACI Cluj, Adeificia Carpati, Conest Iasi, Consola Grup, IMSAT, Recon, Rotary Constructii, Strabag si altii.

Partenerii Media ai evenimentului au fost: Revista Constructiilor, Curierul National, Masini si Utilaje, Arena Constructiilor si Bursa Constructiilor.

2019, impreuna pentru breasla constrctorilor.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search