• Compex residential SoHo Unirii- Pe parcursul colaborarii noastre, Octagon s-a dovedit a fi un antreprenor de lucrari geotehnice experimemtat, cu o abordare profesionita, dovedind grija pentru calitate, Securitate in munca, si pentru livrarea la timp si in limitele bugetului. Umut Demircan, General Manager, Blue Projects

 • Business Garden Bucharest - Colaborarea noastra s-a desfasurat in bune conditii, Octagon dovedind-se un antreprenor de lucrari geotehnice experimentat, cu o abordare profesionista, dovedind grija pentru calitate, Securitate in munca si livrarea proiectului in timp si in limitele bugetului.  Cezar Posea, Project Manager, Porr Construct Romania.

 • Ne exprimăm deplina satisfacție față de serviciile furnizate de contractorul nostru de specialitate OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A.

  Am avut oportunitatea de a lucra cu OCTAGON la construcția CENTRALEI ELECTRICE 125 MW SHATT AL BASRA. Obiectul contractului semnat cu OCTAGON a fost execuția piloților forați D800 și D1000 și a lucrărilor de beton.

  Pe parcursul derulării contractului OCTAGON a acționat cu profesionalism și dedicare, a respectat graficul de execuție si a livrat proiectul la timp.

  Siguranța personalului a reprezentat o prioritate și toate lucrările au fost executate respectând toate regulile de siguranță.

  OCTAGON a dat dovadă și de flexibilitate și eficiență în gestionarea evenimentelor neprevăzute.

 • Ne exprimăm deplina satisfacție față de serviciile prestate de antreprenorul nostru de specialitate OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A. privind execuția lucrărilor de infrastructură în sistem top-down (volum total: 90.500 mc), la proiectul FLOREASCA CITY CENTER, clădirea SKY TOWER, având 5 nivele de subsol și 37 de etaje.

  Lucrările geotehnice au constat din:

  • pereți mulați D1.000, h max = 45m, suprafața totală = 11.635 mp;
  • barete de fundare D600, h max = 50 m, suprafața totală = 21.135 mp;
  • testare barete la condensare 19.000 KN;
  • confecționare și montare în barete a stâlpilor metalici de susținere planșee - 400 tone;
  • proiectare și execuție sistem de epuisment;
  • 2 planșee din beton armat 4.600 mp fiecare, în sistem top-down;
  • volum total beton turnat: 24.750 mc.

  Contractul s-a derulat pe o perioadă de 12 luni (începând cu august 2008), iar OCTAGON a prestat servicii într-o manieră profesionistă, dovedind o grijă permanentă pentru respectarea termenelor limită și a bugetului.

  Am apreciat foarte mult dorința constantă de a veni în întampinare cerințelor noastre și angajamentul profund pentru realizarea unor lucrări de calitate înaltă.

  Din punctul nostru de vedere colaborarea cu OCTAGON a fost foarte bună și îi recomandăm cu caldură ca antreprenori de lucrări geotehnice și civile.

 • Ne exprimăm deplina satisfacție față de serviciile prestate de subantreprenorul nostru tradițional OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A., cu care am colaborat pentru executarea a numeroase proiecte printre care:

  • Execuție lucrări pentru clădirea de birouri BLUE HOUSE OLYMPIA, constând din pereți mulați D600 mm, h = 16 m, piloți de fundare D880 mm, h = 15 m, grindă de coronament 60 X 150 cm, excavații generale 14.200 mc, structură metalică pentru sprijinirea pereților, radier, infra și suprastructură din beton armat.
  • Piloți de fundare pentru DRUMUL DE CENTURĂ BUCUREȘTI DN7- DN1 A, CHITILA-MOGOȘOAIA, constând din execuția a 442 de piloți forați D1080 mm, h = 25 m; 70 de piloți forați D1500 mm, h = 25m; 218 micropiloți D178 mm, h = 7-10 m; 1.700 ml ancore; injecții cu suspensie de ciment în piloți.

  OCTAGON s-a dovedit un subantreprenor de încredere, mereu preocupat de calitatea foarte înaltă a lucrărilor executate, la termenele și conform bugetului asumat.

  Din punctul nostru de vedere colaborare cu OCTAGON  a fost foarte bună și recomandam compania cu încredere.

 • OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A. a fost numit antreprenor pentru executarea lucrărilor geotehnice aferente TIMPURI NOI OFFICE BUILDING COMPLEX, pentru construirea a două clădiri de birouri cu o suprafață construită de aproximativ 37.000 mp pentru suprastructură și aproximativ 22.500 mp pentru infrastructură. Proiectul este amplasat pe Blvd. Splaiul Unirii Nr. 165, Sector 3, București.

  Obiectul contractului a inclus proiectarea și execuția de lucrări geotehnice, pereți mulați, excavare, armare, betonare, evacuare pămant și bentonită, grindă de ghidaj exterioară, grindă de coronament, execuție zid de sprijin, ancore, inclusiv teste și tăiere.

  Pe parcursul colaborarii noastre, compania a dovedit că este un antreprenor experimentat, cu o abordare profesionistă, dovedind grijă pentru calitate, securitate, livrarea proiectului la timp și în limitele bugetului.

 • Ne exprimăm deplina satisfacție față de serviciile furnizate de contractorul nostru de specialitate OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A.

  SKANSKA este dezvoltatorul complexului de birouri Green Court Bucharest, localizat pe Str. Gara Herăstrău Nr. 4, sector 2, București (România). Complexul include trei clădiri de birouri clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de 52.000 mp, cu 12 nivele supraterane și 3 nivele subterane.

  Am lucrat cu OCTAGON pentru construcția primei faze a complexului de birouri Green Court Buharest, cu o suprafață totală de 19.500 mp plus garaj subteran. Obiectul contractului semnat de SKANSKA ROMANIA și OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING a fost construcția infrastructurii din beton și a suprastructurii clădirii A: 3B+GF+11F.

 • S.C. OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A. a fost numit antreprenor pentru executarea lucrărilor geotehnice aferente proiectului ORHIDEEA TOWERS, pentru construirea unei clădiri cu destinația "spații de birouri" cu regim de înălțime 2S+ST+P+1-15S+ET. Suprafața terenului este în jur de 7.200 mp, iar proiectul este localizat în Str. Orhideelor Nr. 15, Sector 6, București.

  Obiectul contractului a inclus proiectarea și execuția lucrărilor geotehnice, grindă de ghidaj, pereți mulați D600 mm, pereți mulați cu bentonită D800 mm și D900 mm, piloți de test, grindă de coronament, executarea și monitorizarea puțurilor de epuisment, lucrări de săpătura și turnare egalizare.

  Pe parcursul colaborării noastre OCTAGON a demonstrat ca este antreprenor experimentat, cu o abordare profesionistă, dovedind grijă pentru calitate, securitate în muncă și pentru livrare proiectului la timp și în limitele bugetului.

 • Ne exprimăm deplina satisfacție față de serviciile prestate de antreprenorul nostru de specialitate OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING.

  BOG'ART a contractat compania OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A. pentru a executa lucrări geotehnice pentru proiectul Floreasca Park, clădire de birouri situată în Bucureti, Șos. Pipera Nr. 34, constând din 2S+P+6E+ET.

  În cadrul proiectului OCTAGON a executat proiectarea și execuția unor lucrări de fundații speciale constând în perete sprijin din piloți forați D600 și D800, grindă de coronament și torcretare.

  OCTAGON a dat dovadă de profesionalism respectând graficul de execuție și livrând proiectul la timp. Lucrările s-au finalizat in august 2012.

  Calitatea, încadrarea în termenul de finalizare și în prețul asumat, precum și securitatea personalului au reprezentat o prioritate, iar OCTAGON a dat dovadă de flexibilitate și eficiență în gestionarea situațiilor neașteptate.

 • ATENOR GROUP a colaborat cu OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A. la construcția complexului mixt de birouri și spații comerciale Hermes Business Campus, localizat în București- Blvd. Dimitrie Pompeiu 5- 7.

  Complexul de birouri include trei clădiri clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 78.000 mp, care au primit certificarea BREEAM Excellence.

  OCTAGON a finalizat cu succes construcția clădirilor B și C din cadrul complexului Hermes Business Campus. Sunt în desfășurare lucrările de construcție pentru clădirea A, finalizată în proporție de 75%.

  Cooperarea și parteneriatul dezvoltate între ATENOR GROUP și OCTAGON au avut o contribuție importantă la succesul acestui proiect.

  OCTAGON a dat dovadă de flexibilitate și eficiență în gestionarea evenimentelor neașteptate.

  OCTAGON are capacitatea de a executa lucrări de construcție în cadrul proiectelor de dimensiuni mari, a dat dovadă de o organizare eficientă și a respectat termenul de livrare.

 • Compania OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A. a fost numită subantreprenor pentru lucrările geotehnice ce au inclus execuția a circa 9.550 mp pereți mulați D800 și D700 pentru proiectul "Pasajul Subteran Piața Presei Libere", în perioada aprilie-decembrie 2014.

  Compania a demonstrat excelentă organizare, cunoaștere a tehnologiei, respectarea bugetelor și a termenelor de finalizare, precum și deosebită grijă în legatură cu aspectele legate de calitate, siguranță în execuție, comunitate și mediu.

  Pe baza performanței lor în cadrul contractului de mai sus, dorim să recomandăm compania OCTAGON CONTRACTING & ENGINEERING S.A. pentru orice proiect care presupune complexitate, constrângeri legate de timp și amplasament dificil, precum și cerințe de înaltă calitate.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search